В Києві пройде найбільша виставка українських та закордонних навчальних закладів


7-9 квітня 2011 року за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України проводитимуться щорічні міжнародні спеціалізовані виставки "Освіта та кар’єра - 2011" та "Освіта за кордоном".


Виставка "Освіта та кар'єра–2011" допоможе випускникам загальноосвітніх шкіл визначити шляхи здобуття вищої освіти. На цій виставці будуть представлені провідні вищі навчальні заклади України. Виставка зацікавить в першу чергу майбутніх абітурієнтів, а також їх батьків.

Виставка закордонних вищих навчальних закладів "Освіта за кордоном" надасть можливість всім бажаючим отримати об’єктивну інформацію "з перших рук" щодо системи освіти різних країн, навчальних програм, умов вступу, фінансових вимог.

У виставці "Освіта за кордоном" візьмуть участь закордонні університети, бізнес-школи, коледжі, школи готельного господарства та туризму, середні школи, мовні школи, а також національні освітні асоціації різних країн світу.

Виставки проходитимуть одночасно протягом 3-х днів (7-9 квітня 2011 року) у приміщенні Національного центру "Український дім" (Київ, вул. Хрещатик, 2).

У виставках візьмуть участь 180 навчальних закладів та організацій ("Освіта та кар’єра" – 105 учасників. "Освіта за кордоном" – 75 учасників). Повний перелік учасників виставки та іншу інформацію ви можете переглянути на сайті організаторів




Огигінал новини «В Києві пройде найбільша виставка українських та закордонних навчальних закладів» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=999
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php