16 березня у Києві відбудеться дискусія щодо реформ освіти у рамках Болонського процесу


16 березня 2011 року о 10:00 розпочнеться експертна дискусія в рамках проекту: "Реформа освіти: Болонський процес та автономія вищих навчальних закладів".


Які позитивні та негативні наслідки для освітньої реформи несе в собі інтеграція в Болонський процес? Чи сприятиме автономія університетів підвищенню якості реформи вищої освіти? На ці питання учасники зможуть почути відповідь під час заходу від українських фахівців та закордонних експертів, які представляють Литву, Грузію та Азербайджан. У заході візьме участь колишній міністр освіти Грузії пан Гія Нодія.

Учасниками дискусії стануть представники органів державної влади, експертної та академічної спільнот, вищих навчальних закладів та студентських організацій, а також представники всеукраїнських та регіональних ЗМІ.

Даний захід проводиться в рамках спільного річного проекту Фонду Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" та Міжнародного Фонду "Відродження" - "Експертиза закордонних трансформацій". Метою проекту є більш поінформоване і свідоме щодо процесів за межами України інформаційне середовище, а також сприяння формуванню експертизи в Україні щодо країн-сусідів. Більш того, планується, що експерти проекту запропонують конкретні рекомендації щодо впровадження в Україні позитивного досвіду реформ та трансформацій.

Для реєстрації необхідно контактувати із керівником проекту Тарасом Михальнюком електронною поштою tmv@openukraine.org.

Адреса: Київ, готель "Воздвиженський" (вул. Воздвиженська, 60, 5-й поверх, Універсальний конференц-зал). Реєстрація закінчується о 17:00 10-го березня 2011 року.




Огигінал новини «16 березня у Києві відбудеться дискусія щодо реформ освіти у рамках Болонського процесу» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=968
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php