УЦОЯО: демонстраційний тест з математики для НМТ-2023


Фахівці УЦОЯО продовжують готувати демонстраційні варіанти тестів з усієї лінійки предметів НМТ. Сьогодні ми пропонуємо потенційним учасникам тестування виконати завдання з другого обов’язкового предмета ー математики.

Онлайновий НМТ із математики доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням ( https://lv.testportal.gov.ua/demotest.math/ ). Зауважте, що інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту.

Під час реального тестування у вас буде змога користуватися довідковими матеріалами ( https://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2022/04/ZNO_Math_dovidkovy-materialy.pdf ) (формулами), тож і тепер рекомендуємо працювати над завданнями з опертям на них.

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета.

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із демонстраційним варіантом тесту з математики ( http://testportal.gov.ua//wp-content/uploads/2023/03/NMT_2023_Matematyka_demo-1.pdf ) на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними.




Додатково:


УЦОЯО: демонстраційний тест з української мови для НМТ-2023 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7794 )




Огигінал новини «УЦОЯО: демонстраційний тест з математики для НМТ-2023» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7798
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php