Мінреінтеграції: ТОП-5 електронних додатків, які можуть бути корисними для дітей та їхніх батьків


Розповідаємо про п’ять онлайн-застосунків, які допоможуть батькам та їхнім дітям якісно навчатися, розважатися й дізнаватися нове в умовах війни.

1. Всеукраїнська школа онлайн

На платформі ( https://lms.e-school.net.ua/?fbclid=IwAR1kuTtziYajclUgqEThK8uXaGN6YUEWrpuqmmnQBpsEuC-cjw1cXY4DXCM )зібрані відеоуроки для 5-11 класів згідно з чинними освітніми програмами.

2. Ігровий чат-бот для підлітків «#ПраваРулять»

Чат-бот ( https://t.me/rightsrule_bot?fbclid=IwAR0P56z3sO8ZQPGuDodE9cWHVsqDGcx-b_mrmZMDx32-rCy5pywXAWLr6IE ) створений, щоб навчити підлітків обстоювати свої права та як діяти у тій чи іншій життєвій ситуації.

3. ЮНІСЕФ: спільнота для батьків

На каналі ( http://surl.li/cpsdv?fbclid=IwAR2HbkscOISzggTebUfVPcxcX4PJ41dhItf34n9VSuuhJ514CanYEz4Mz8g )зібрана інформація для батьків дітей віком до 10 років. Зокрема, там можна дізнатися про мінну безпеку, збалансований раціон і в які ігри можна грати у темряві.

4. Дитяча онлайн-бібліотека «Читанка»

Безоплатний ресурс ( http://surl.li/eikkc?fbclid=IwAR3mgPTHs740bMGK4povDWeTr5SFdfv-ok1VYW9oPhFcrCJn4x5raF9nyOw ), на якому можна знайти безліч дитячих книжок та обрати улюблену.

5. «Підтримай дитину»

Телеграм-канал ( https://t.me/pidtrumaidutuny?fbclid=IwAR2y00Kx-HvmIWN-zQ3UXjDldi_kKl1tVYZljsbCiw-ErftlR-CacHbvMVU ) для батьків, у якому зібрано різні активності для дітей: руханки, онлайн-казки, ідеї для дозвілля.




Огигінал новини «Мінреінтеграції: ТОП-5 електронних додатків, які можуть бути корисними для дітей та їхніх батьків» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7748
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php