«Децентралізація»: Тарифікація педпрацівників у 2022/23 навчальному році та інші питання оплати праці (запис вебнару)


Дізнавайтеся про особливості складання тарифікації педпрацівників на 2022/23 навчальний рік від експертів проєкту DECIDE.

Як відомо, тарифікація педагогічних працівників є визначальною умовою оплати праці у закладі освіти. Навантаження педагога, доплати і надбавки – усе це встановлюється якраз під час тарифікації. Тоді ж і розраховується фонд оплати праці на місяць. У тарифікаційному списку вказуються всі працівники закладу, тож на його основі визначають суму коштів, необхідних для виплати заробітної плати педагогічним працівникам на рік.

Про це і більше розповідає Сергій Яцковський, національний експерт проєкту DECIDE.

Під час вебінару також обговорюємо сумісництво, суміщення та інші питання оплати праці.

Презентація спікера доступна на сайті: https://novihromady.decide.in.ua/ ( https://www.youtube.com/redirect?event=video_description&redir_token=QUFFLUhqbnAwUjVVNDNvN1hMVXhGTmt3aWNHLVR0VjFxUXxBQ3Jtc0tuTGloNno1RGg2bm1hamlGdEsyd1h1SmZmeXlCX2JEbUFKM2dHTmJFNjA2dFVDLTRMTEtOUnJVMVFQd2Q0Z1Fwa0dBSDI0Nl9INExGQlZDYWZVUHNJREZZcGNKWWlnSmI5UzZBS0xhempkVnVSam5Ycw&q=https%3A%2F%2Fnovihromady.decide.in.ua%2F&v=kHaa1nr3K40 )





Записи усіх вебінарів DECIDE ( https://decentralization.gov.ua/education/zapysa-vebinariv-decide )

Вебінар провели в межах кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Ключова мета – допомогти розвитку ефективної системи управління освітою на місцях.

Кампанію реалізує швейцарсько-український проєкт DECIDE — «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством розвитку громад та територій України і Всеукраїнською асоціацією ОТГ




Огигінал новини ««Децентралізація»: Тарифікація педпрацівників у 2022/23 навчальному році та інші питання оплати праці (запис вебнару)» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7655
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php