Erudera: Колумбійський університет визнав, що надавав невірні дані для рейтингу U.S. News & World Report


Колумбійський університет (Columbia University) втратив 2 місце і опустився на 18-е місце в престижному рейтингу коледжів US News & World Report ( https://www.usnews.com/best-colleges ) після того, як визнав, що раніше надавав невірні дані.

Університет заявив, що спирається на "застарілі та неправильні методології", повідомляє ( https://erudera.com/news/columbia-university-admits-giving-incorrect-data-to-us-news-rankings-drops-to-18th-place/ ) Erudera.com.

Школа Ліги Плюща в Нью-Йорку (Ivy League ( https://en.wikipedia.org/wiki/Ivy_League ) school in New York City) посіла друге місце в щорічному рейтингу US News & World Report за 2021 рік, викликавши сумніви у одного з власних професорів щодо точності цифр.

Підйом Колумбійського університету з 18-го місця, на дебютувавшого в 1988 році, на 2-е місце в 2021 році був помічений в лютому професором математики Колумбійки Майклом Тадеусом (Michael Thaddeus), який заявив, що інші університети також покращилися в рейтингу, але жоден з них не досяг виняткових результатів Колумбійського університету.

"Кілька інших університетів найвищого рівня також покращили свій залік, але жоден з них не зрівнявся з надзвичайним підйомом Колумбії. Природно задатися питанням, в чому може бути причина. Чому показники Колумбійки так різко покращилися?" Про це йдеться в заяві Тадеуса, опублікованій на сайті кафедри математики Колумбійського університету.

У своїй заяві в п'ятницю проректорка Колумбійського університету Мері Бойс (Mary Boyce) заявила, що процес збору даних переглянуть, після побоювань, висловлених професором математики щодо точності інформації наданої для U.S. News Rankings...


Докладніше на сайті erudera.com ( https://erudera.com/news/columbia-university-admits-giving-incorrect-data-to-us-news-rankings-drops-to-18th-place/ )




Огигінал новини «Erudera: Колумбійський університет визнав, що надавав невірні дані для рейтингу U.S. News & World Report» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7577
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php