Вступ 2022: старт основної сесії МКТ/МТНК


Упродовж 10–17 серпня в Україні та 13 країнах Європи проходитиме основна сесія магістерського комплексного тесту, магістерського тесту навчально компетентності.

Дату, час і адресу проведення тестування зазначено в запрошеннях, розміщених у кабінетах учасників вступних випробувань до магістратури.

Наполегливо рекомендуємо учасникам не розголошувати, де й коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека вступників та організаторів випробувань.

Учасники, які планують проходити тестування за кордоном, мають зауважити, що в запрошеннях час зазначено за Києвом.

Допуск до тимчасового екзаменаційного центру розпочинається за 30 хв і припиняється за 10 хв до початку тестування.

Для допуску до ТЕЦ потрібно мати оригінал документа, що посвідчує особу (паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон, посвідчення водія або інший документ, наведений у частині першій статті 13 Закону України «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус»). Також учасники можуть пред’явити електронний паспорт або посвідчення водія за допомогою додатка «Дія». За можливості, рекомендуємо взяти роздруковане запрошення.

Також важливо взяти із собою ручку/олівець і за бажанням пляшечку питної води. Паперові чернетки будуть надані кожному учаснику в аудиторії тестування.

Учасників, як проходитимуть МКТ/МТНК за кордоном просимо дотримуватися санітарних норм, які діють у країні, де ви проходитимете тестування.

Протягом часу, відведено на виконання МКТ/МТНК, учасникам заборонено мати при собі або на своєму робочому місці речі, що не передбачені процедурою проведення тестування. Такі речі учасники мають залишити у спеціально відведеному місці в аудиторії.

Пропонуємо учасникам ознайомитися з відеоінструкцією, як працювати на платформі для проходження тестування. Відео створено для учасників НМТ, однак основі функції подібні до сервісу для проведення магістерських випробувань.




Огигінал новини «Вступ 2022: старт основної сесії МКТ/МТНК» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7531
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php