Два українські університети потрапили до рейтингу QS Graduate Employability Rankings 2022


Міжнародне аналітичне агентство в галузі вищої освіти QS Quacquarelli Symonds оприлюднило рейтинг найкращих університетів світу за можливостями працевлаштування випускників QS 2022 року – QS Graduate Employability Rankings 2022 ( https://www.topuniversities.com/university-rankings/employability-rankings/2022 ) – незалежний перелік найкращих навчальних закладів світу для студентів, орієнтованих на кар’єрні досягнення.

До рейтингу увійшли Київський національний університет імені Тараса Шевченка, який посів позицію в діапазоні 301-500, та Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», який вперше увійшов до рейтингу, дебютувавши в діапазоні 501+.

Два українські університети потрапили до рейтингу  QS Graduate Employability Rankings 2022 ( /prog/data/upimages/qs-graduate-employability-rankings-2022.jpg )


Два українські університети включені до підсумкової опублікованої таблиці, яка містить 550 найкращих вищих навчальних закладів з точки зору можливостей працевлаштування після закінчення навчання.

Додаткову інформацію про методологію рейтингу найкращих університетів світу за можливостями працевлаштування випускників QS можна знайти тут ( https://www.topuniversities.com/employability-rankings/methodology ) .


Довідково.

QS Quacquarelli Symonds є провідним у світі постачальником сервісів, досліджень і аналітичних послуг для глобального сектору вищої освіти, місія якого полягає в тому, щоб дати можливість мотивованим людям реалізувати свій потенціал за допомогою освітніх досягнень, міжнародної мобільності та кар'єрного розвитку.

QS Quacquarelli Symonds є укладачем рейтингів університетів з 2004 року, коли й був опублікований перший рейтинг найкращих університетів світу QS World University Rankings.

Рейтинг найкращих університетів світу за можливостями працевлаштування випускників QS – QS Graduate Employability Rankings – це найбільш детальний порівняльний аналіз роботи, яку ведуть виші зі створення сприятливих умов для подальшого отримання бажаної професії. Університети оцінюються за критеріями наявності партнерських відносин із роботодавцями (включаючи стажування), кількістю лідерів в окремих галузях серед випускників, частотою присутності роботодавців на території кампусу й рівнем працевлаштування випускників, що враховує місце розташування навчального закладу.



Докладніше на сайті topuniversities.com >>> ( https://www.topuniversities.com/university-rankings/employability-rankings/2022 )




За інформацією:
topuniversities.com ( https://www.topuniversities.com/university-rankings/employability-rankings/2022 ),
mon.gov.ua ( https://mon.gov.ua/ua/news/dva-ukrayinski-universiteti-potrapili-do-rejtingu-najkrashih-za-mozhlivostyami-pracevlashtuvannya-vipusknikiv )



Огигінал новини «Два українські університети потрапили до рейтингу QS Graduate Employability Rankings 2022» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7068
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php