УЦОЯО: Відбулася третя сесія ЄВІ


За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у спеціально організованій сесії єдиного вступного іспиту з іноземних мов узяли 16 035 осіб, що становить 93,5% від загальної кількості зареєстрованих.

29 учасників ЄВІ не були допущені до пунктів тестування через запізнення/ відсутність документа, що посвідчує особу/ відсутність оригіналу екзаменаційного листка.

Із тестовими зошитами єдиного вступного іспиту спеціально організованої сесії можна ознайомитися в розділі «ЄВІ/ЄФВВ. Учаснику вступних випробувань. Спеціально організована сесія ( http://testportal.gov.ua/spetsialno-organizovana-sesiya-yedynogo-vstupnogo-ispytu/ )», у понеділок 13 вересня за цим посиланням можна буде завантажити правильні відповіді до тестових завдань.

Результати вступних випробувань за шкалою 100–200 будуть розміщені на інформаційних сторінках «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ ( https://zno.testportal.com.ua/master/login )» до 20 вересня.

Нагадуємо, що пороговий бал за виконання завдань єдиного вступного іспиту становить 12 тестових балів.

Ознайомитися з таблицями переведення тестових балів у рейтингову оцінку (за шкалою 100−200 балів) в розділі «ЄФВВ/ЄВІ. Учаснику вступних випробувань ( https://testportal.gov.ua/yevi-yefvv-2021-roku/ )», обравши відповідну іноземну мову.




Огигінал новини «УЦОЯО: Відбулася третя сесія ЄВІ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7050
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php