IREG Observatory: Elsevier опублікував оновлене видання свого посібника з університетських рейтингів


Elsevier опублікував ( https://www.elsevier.com/research-intelligence/university-rankings-guide ) оновлене (10 серпня) видання свого посібника з університетських рейтингів. Він містить деяку основну інформацію, яка може бути корисною для адміністрацій університетів та радників, відповідальних за міжнародну політику.

У ньому наголошується, що рейтинги університетів є "різноманітними, недосконалими і впливовими" і включає в себе список з 19 світових рейтингів.

IREG Observatory: Elsevier опублікував оновлене  видання свого посібника з університетських рейтингів ( /prog/data/upimages/elsevier_10082021_1.JPG )


В посібнику зазначено, що згідно з даними QS багато іноземних студентів вважають, що висока якість викладання і репутація є важливими, атрибути, які деякі рейтинги намагаються виміряти. Однак нинішня пандемія і отримані обмеження означають більшу конкуренцію для іноземних студентів. Рейтинги, швидше за все, стануть все більш важливими, оскільки університети намагаються зберегти свою міжнародну присутність.

Посібник пропонує певні кроки які можуть допомогти ЗВО підвищити свої позиції в рейтингах.


Докладніше на сайті elsevier.com ( https://www.elsevier.com/research-intelligence/university-rankings-guide )




euroosvita.net ( https://euroosvita.net/ ) за інформацією:
elsevier.com ( https://www.elsevier.com/research-intelligence/university-rankings-guide ),
ireg-observatory.org ( https://ireg-observatory.org/en/ranking-news/elsevier-updates-ranking-guide/ )



Огигінал новини «IREG Observatory: Elsevier опублікував оновлене видання свого посібника з університетських рейтингів» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=7013&fbclid=IwAR0tblE0QQN7xi3YKo0ae3BkdROL9U3Ho8aJJg-honOFJvE9cxO7DU_vWwU
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php