НЕО В УКРАЇНІ: Еразмус+ CBHE Virtual Fair (26-27.10.21)


Шановні команди проєктів Програми ЄС Еразмус+ з розвитку потенціалу вищої освіти!

26 та 27 жовтня 2021 р. Національні Еразмус+ офіси за підтримки Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури (ЕАСЕА) проведуть Еразмус+ CBHE Virtual Fair.

Ярмарка проєктів організована з метою представити близько 100 проєктів CBHE з усіх регіонів та їх досягнуті найактуальніші результати та успішні практики для різної цільової аудиторії з країн членів та партнерів Програми.

Звертаємо увагу, що всі координатори проєктів вже отримали запрошення, умови та деталі участі ( https://erasmusplus.org.ua/images/phocadownload/Call_to_CBHE_projects_31.05.pdf ). Запрошуємо українських партнерів активізуватись та приєднатись до ініціативи. Обговоріть в команді та реєструйтесь!

Всі зацікавлені команди, які завершили виконання проєктів СВНЕ чи на стадії фінального звіту можуть подати заявку до участі через он-лайн форму до 27.06.2021 р. Мова участі: англійська (іспанська та французька додатково).

До заходу запрошуються близько 100 проєктів Еразмус+ CBHE представити свої успішні кейси та результати (до 20 хв.) та / або провести 1-годинну інтерактивну сесію.

За додатковою інформацію та уточненнями просимо звертатись до організаторів через е-пошту cbhefair2021@gmail.com.

Запрошуємо команди проєктів українських університетів скористатись можливістю поділитись досвідом, ознайомитись з успішними практиками інших команд, знайти нових партнерів та популяризувати Ваш університет на міжнародній арені.

Одна команда проєкту з України вже зареєструвалась! Бажаємо здоров’я і успіхів та до зустрічі!


З повагою, команда НЕО в Україні ( https://erasmusplus.org.ua/novyny/3524-erazmus-cbhe-virtual-fair-26-271021.html )



Огигінал новини «НЕО В УКРАЇНІ: Еразмус+ CBHE Virtual Fair (26-27.10.21)» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6900&fbclid=IwAR0tblE0QQN7xi3YKo0ae3BkdROL9U3Ho8aJJg-honOFJvE9cxO7DU_vWwU
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php