МОН: ЗНО 2020 - тестування з історії України складали понад 178 тис осіб


У зовнішньому незалежному оцінюванні з історії України взяли участь 178 714 осіб – це 67,7% від загальної кількості зареєстрованих. Тестування відбулось 9 липня 2020 року.

До тестування не допустили 75 учасників, з них 17 – через виявлені ознаки гострих респіраторних захворювань. Роботу 120 учасників було припинено дочасно через порушення процедури тестування.

Поріг “склав/не склав” та результати ЗНО з історії України буде визначено до 24 липня. Результати з’являться на сторінках учасників до 25 липня.

Ті, хто не змогли взяти участь в основній сесії тестування з історії України через причини, які не залежали від них, можуть зареєструватися на додаткову сесію. Інструкцію, як це зробити, розміщено за посиланням ( http://testportal.gov.ua/dodsession/ ) на сайті УЦОЯО.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2020 року стартувала 25 червня. У безпечних умовах вже відбулись тестування з математики ( https://mon.gov.ua/ua/news/startuvala-osnovna-sesiya-zno-2020-u-pershomu-testuvanni-z-matematiki-vzyali-uchast-ponad-152-tis-osib ), української мови і літератури ( https://mon.gov.ua/ua/news/vidbulos-zno-z-ukrayinskoyi-movi-i-literaturi-najchiselnishe-testuvannya-skladali-ponad-275-tis-osib ), фізики ( https://mon.gov.ua/ua/news/zno-z-fiziki-uchast-u-testuvanni-vzyali-ponad-22-tis-osib ) та іноземних мов ( https://mon.gov.ua/ua/news/zno-z-anglijskoyi-movi-skladali-ponad-105-tis-vipusknikiv-z-ispanskoyi-nimeckoyi-ta-francuzkoyi-bilsh-nizh-2-tis ).

Решта тестувань основної сесії ЗНО – з біології, географії та хімії – відбудуться наступного тижня.




Огигінал новини «МОН: ЗНО 2020 - тестування з історії України складали понад 178 тис осіб» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6562
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php