THE University Impact Rankings 2020: 10 українських ЗВО увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний развиток


Британське видання Times Higher Education вдруге опублікувало рейтинг, що оцінює вплив університетів на соціальний та економічний развиток (University Impact Rankings 2020 ( https://www.timeshighereducation.com/rankings/impact/2020/overall#!/page/0/length/25/locations/UA/sort_by/scores_overall/sort_order/asc/cols/undefined )).

До рейтингу увійшло 766 університетів з 85 країн (у 2019 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6020 ) - 450 університетів з 76 країн). Українські ЗВО також увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний розвиток.

THE University Impact Rankings 2020: 10 українських ЗВО увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний развиток ( /prog/data/upimages/impact-rankings-2020.jpg )


Для формування рейтингу дослідники скористались 17 цілям сталого розвитку, визначених ООН. Зпоміж цих 17 цілей було відібрано 11, котрі склали основу індикаторів, використаних в рейтингу. Сред них:

- здоров'я та благополуччя;
- якісне навчання;
- гендерна рівність;
- гідна праця та економічне зростання;
- відповідальне споживання та виробництво


Кожен індикатор включає в себе кілька показників.


Докладніше на сайті timeshighereducation.com >>> ( https://www.timeshighereducation.com/rankings/impact/2020/overall#!/page/0/length/50/locations/UA/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/undefined )



За інформацією:
timeshighereducation.com ( https://www.timeshighereducation.com/rankings/impact/2020/overall#!/page/0/length/50/locations/UA/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/undefined )




Додатково:

THE University Impact Rankings 2019: Українські ЗВО увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний развиток ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6020 )



Огигінал новини «THE University Impact Rankings 2020: 10 українських ЗВО увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний развиток» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6459&param=Belgium
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php