1045 учителів візьмуть участь у наступному етапі сертифікації


Сьогодні, 24 березня, Український центр оцінювання якості освіти передав Державній службі якості освіти інформацію про учасників сертифікації, які склали незалежне тестування та допущені до подальшої участі в сертифікації.



Нагадуємо, що відповідно до Положення про сертифікацію педагогічних працівників до участі в наступному етапі сертифікації не допускаються учасники сертифікації, які за підсумками проходження незалежного тестування набрали менше 60 відсотків від максимальної кількості тестових балів.

Звертаємо увагу на те, що за організацію наступних етапів сертифікації – самооцінювання учасниками сертифікації власної педагогічної майстерності та вивчення практичного досвіду роботи учасників сертифікації – відповідає Державна служба якості освіти, тому учасники сертифікації надалі комунікуватимуть з цією установою.

Орієнтовно 11 грудня 2020 року в кабінетах учасників сертифікації Український центр оцінювання якості освіти розмістить результати експертного вивчення практичного досвіду, організованого Державною службою якості освіти.



Огигінал новини «1045 учителів візьмуть участь у наступному етапі сертифікації» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6410
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php