OSCE: Стандартизовані освітні вимірювання 2018 року у вищій юридичній освіті


Стандартизовані освітні вимірювання 2018 року у вищій юридичній освіті. Єдине фахове вступне випробування та єдиний вступний іспит. Аналітичне дослідження

OSCE: Стандартизовані освітні вимірювання 2018 року у вищій юридичній освіті ( /prog/data/upimages/tablicya-17-reiting-rivnya-vipusknikiv-riznix-zvo_18.jpg )


Дослідження презентує комплексний аналіз якості освітніх послуг, що надаються правничими школами на основі результатів зовнішнього незалежного оцінювання при вступі на магістерські програми із спеціальності «Право» та «Міжнародне право» у 2018 році.

OSCE: Стандартизовані освітні вимірювання 2018 року у вищій юридичній освіті ( /prog/data/upimages/rezultati-yevi-ta-yefvv-vipusknikiv-zvo_18.jpg )


Дослідження також демонструє здатність правничих шкіл розвивати навчальний потенціал студентів на основі порівняння даних вступної кампанії відповідного року із даними вступу на бакалаврські програми, а також якість компетенцій, набутих студентами залежно від форми навчання, типу ЗВО, способу фінансування та інш.

Крім цього, у дослідженні відображено актуальний стан якості навчання іноземним мовам на бакалаврських програмах з права.

Завантажити "Стандартизовані освітні вимірювання 2018 року у вищій юридичній освіті":



Огигінал новини «OSCE: Стандартизовані освітні вимірювання 2018 року у вищій юридичній освіті» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6126&id=5923
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php