ЗНО-2019: відомі порогові бали “склав/не склав”


22 червня на інформаційних сторінках учасників буде розміщено результати зовнішнього незалежного оцінювання з історії України, географії та хімії.



Сьогодні відбулося третє засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав». Було визначено пороговий бал «склав/не склав» для тестів з історії України, географії та хімії. Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з історії України, що відповідає 27 тестовим балам, з географії – 26, з хімії – 16.

Від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з кожного з названих нижче предметів, поріг «склав/не склав» подолали: з історії України 84 % осіб; з географії – 89,57 %, хімії – 86 %.

24 червня в розділі «Керівникам закладів освіти» буде завантажено відомості результатів державної підсумкової атестації, проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Звертаємо увагу, що учасники тестування поточного року зможуть ознайомитися зі скан-копіями своїх бланків відповідей. Бланки відповідей з історії України, географії та хімії буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 24 червня.

Нижче наведено зведену інформацію про порогові бали “склав/не склав” з предметів зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року.



Огигінал новини «ЗНО-2019: відомі порогові бали “склав/не склав”» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6101
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php