Результати ЗНО з трьох предметів – на інформаційних сторінках


На інформаційних сторінках учасників розміщено результати зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, фізики.



Учасники можуть також завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей з цих предметів.

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник зовнішнього незалежного оцінювання може подати апеляційну заяву у письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти.

Апеляційні заяви щодо результатів ЗНО можна подавати протягом 5 календарних днів від дня офіційного оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з певного навчального предмета, враховуючи день оголошення. Детальніше із процедурою подання апеляції можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Апеляції».

У розділі «Керівникам закладів освіти» Відомості результатів державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти (далі – Відомості), проведеної у формі зовнішнього незалежного оцінювання, будуть розмішені протягом дня.

Звертаємо увагу керівників закладів освіти, що перед друком Відомостей, необхідно пересвідчитися в дійсності електронного цифрового підпису Українського центру оцінювання якості освіти, що підтверджує цілісність інформації у файлі. Інструкція щодо перевірки електронного цифрового підпису розміщена в розділі «Керівникам закладів освіти».

Ознайомитися з таблицями переведення тестових балів у рейтингову оцінку (за шкалою 100−200 балів) і таблицями відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень (за шкалою 1–12 балів) можна в розділі «ЗНО-2019», обравши відповідний предмет.

Розподіл учасників зовнішнього незалежного оцінювання 2019 року, які подолали поріг «склав/не склав» з української мови і літератури, математики, фізики, за результатами рейтингового оцінювання за шкалою 100 – 200 балів наведено у розділі «Звіти/дані. Статистичні дані».



Огигінал новини «Результати ЗНО з трьох предметів – на інформаційних сторінках» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6094
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php