THE University Impact Rankings 2019: Українські ЗВО увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний развиток


Британське видання Times Higher Education вперше опублікувало рейтинг, що оцінює вплив університетів на соціальний та економічний развиток (University Impact Rankings 2019 ( https://www.timeshighereducation.com/rankings/impact/2019/overall#!/page/0/length/-1/locations/UA/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/undefined )).

До рейтингу увійшло 450 університетів з 76 країн. Українські ЗВО також увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний развиток

THE University Impact Rankings 2019: Українські ЗВО увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний развиток ( /prog/data/upimages/university-impact-rankings-2019.jpg )

THE University Impact Rankings 2019: Українські ЗВО увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний развиток ( /prog/data/upimages/university-impact-rankings-2019_1.jpg )

Для формування рейтингу дослідники скористались 17 цілям сталого розвитку, визначених ООН. Зпоміж цих 17 цілей було відібрано 11, котрі склали основу індикаторів, використаних в рейтингу. Сред них:

- здоров'я та благополуччя;
- якісне навчання;
- гендерна рівність;
- гідна праця та економічне зростання;
- відповідальне споживання та виробництво


Кожен індикатор включає в себе кілька показників. Збором та обробкою необхідної інформації займались компанії Elsevier та Vertigo Ventures.


Докладніше на сайті timeshighereducation.com >>> ( https://www.timeshighereducation.com/rankings/impact/2019/overall#!/page/0/length/-1/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/undefined )



За інформацією:
timeshighereducation.com ( https://www.timeshighereducation.com/rankings/impact/2019/overall#!/page/0/length/-1/sort_by/rank/sort_order/asc/cols/undefined )





Додатково:

World Universities Web Ranking 2019 - рейтинг університетів за популярністю в Інтернеті (січень 2019) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5935 )



Огигінал новини «THE University Impact Rankings 2019: Українські ЗВО увійшли до рейтингу впливу університетів на соціальний та економічний развиток» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=6020&id=2872
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php