У Києво-Могилянській академії відбудеться "Креативний кампус для викладачів"


В період з 16 по 19 жовтня у Києві, на території Національного Університету «Києво-Могилянська Академія» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=35&id=695 ), відбудеться "Креативний кампус для викладачів"

Мета заходу: допомогти викладачам розвинути свої професійні навички та надати їм практичні інструменти для розвитку креативності у студентів.
Під час кампусу учасники розглянуть такі теми, як вимірювання креативності, методи розвитку креативності, креативні завдання та їх оцінювання, створення атмосфери креативності в аудиторії.

Креативний кампус пропонує лекції, роботу в групах, дискусії та практичні завдання. Впродовж 4 днів ділитимуться досвідом та порадами голова вченої ради НаУКМА Сергій Квіт, експерт з освіти Українського інституту майбутнього Микола Скиба, засновник студії онлайн-освіти EdЕra Ілля Філіпов, досвідчена тренерка з Польщі Анна Колбушевська та інші.

Почалась реєстрація ( https://www.surveymonkey.com/r/N5SLWP9 ) на Креативний Кампус! Поспішайте зареєструватися до 12 вересня.


Докладніше тут gohigher.org >>> ( http://gohigher.org/professional_development#program )


gohigher.org ( http://gohigher.org/creativity_campus )





Додатково:

World Universities Web Ranking 2018 - рейтинг університетів за популярністю у Інтернеті /липень 2018/ ( https://euroosvita.net/index.php/?category=7&id=5721 )



Огигінал новини «У Києво-Могилянській академії відбудеться "Креативний кампус для викладачів"» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5754
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php