Виші та наукові установи можуть безкоштовно взяти участь у Конкурсі стартапів та позмагатися за участь в InvestForum-2018 в Німеччині


МОН запрошує виші та наукові установи долучитися до Innovation – 2018, у межах якого пройде Конкурс інноваційних стартапів.



Він відбудеться 27 серпня 2018 року в КНУ імені Тараса Шевченка (м. Київ, вул. Володимирська, 60).

Для участі в конкурсі потрібно зареєструватись на сайті «Innovation–2018» за посиланням та завантажити презентацію про розробку англійською мовою у форматі ppt. Дедлайн подачі заявки – 20 серпня 2018 р.

Учасники обов’язково повинні мати готовий прототип та презентацію англійською/німецькою мовами.

Участь – безкоштовна, витрати на відрядження здійснюються за власний рахунок.

Серед усіх поданих заявок оберуть 5 стартапів для презентації на Innovation – 2018. За підсумками усних презентацій (англійською мовою) буде обрано двох переможців. Вони отримають TravelGrant, щоб представити свої розробки на InvestForum-2018 (Halle, Germany).

TravelGrant (до 15 тис грн) покриватиме фактичні витрати для 1 представника стартапу: переліт в обидві сторони, трансфер до місця проведення заходу та проживання (1 доба), а також організаційний внесок за участь на InvestForum-2018 (Halle, Germany).

Innovation – 2018 відбудеться в межах міжнародної конференції НАНО – 2018.



Огигінал новини «Виші та наукові установи можуть безкоштовно взяти участь у Конкурсі стартапів та позмагатися за участь в InvestForum-2018 в Німеччині» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5717
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php