Відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови


Із завданнями сертифікаційної роботи та аудіофайлом частини «розуміння мови на слух» можна ознайомитися в розділі «Предмети ЗНО».



Незабаром у цьому ж розділі буде розміщено правильні відповіді до тесту.

Згідно з оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з англійської мови взяли 83 990 осіб, що становить 94 % від загальної кількості зареєстрованих.

10 учасників зовнішнього незалежного оцінювання не змогли потрапити до пунктів тестування через запізнення, 17 — через відсутність одного з обов’язкових документів.

Проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування забезпечували 15 005 осіб. Дотримання процедури тестування контролювали 74 громадські спостерігачі й 8 представників засобів масової інформації.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання з англійської мови через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.



Огигінал новини «Відбулось зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5644
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php