Вступ-2018: затверджено всі програми, за якими складатимуть тести для вступників на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права»


У 2018 році єдиний вступний іспит на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права» з іноземної мови не матиме частин «Писемне мовлення» та «Розуміння мови на слух».



Вступники складатимуть лише частини «Читання» та «Використання мови».

Тестові завдання іспиту з іноземної мови укладатимуть відповідно до Програм ЗНО з іноземних мов для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти, затверджених наказом МОН від 03 лютого 2016 року № 77.

Окрім іспиту з іноземної мови вступники на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права» також повинні будуть скласти єдине фахове вступне випробування з права та загальних навчальних правничих компетентностей. Це передбачено Умовами прийому на навчання до закладів вищої освіти України в 2018 році.

Тестові завдання блоку Право укладатимуться відповідно до Програми, затвердженої наказом МОН від 7 лютого 2018 року № 115.

Тести міститимуть завдання з 8 базових правничих дисциплін:

- конституційне право України
- адміністративне право України
- цивільне право України
- цивільне процесуальне право України
- кримінальне право України
- кримінальне процесуальне право України
- міжнародне публічне право
- міжнародний захист прав людини.

Тестові завдання блоку Загальних навчальних правничих компетентностей укладатимуться відповідно до Програми, затвердженої наказом МОН від 8 квітня 2016 року № 409. Тести міститимуть розділи для оцінювання критичного, аналітичного та логічного мислення.



Огигінал новини «Вступ-2018: затверджено всі програми, за якими складатимуть тести для вступників на магістратуру з «Права» та «Міжнародного права»» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5534
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php