Академія СБ України: НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ СБУ ТА НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОСТРОЗЬКА АКАДЕМІЯ» ПІДПИСАЛИ ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ


13 грудня ректор Національної академії Служби безпеки України Сергій Кудінов та ректор Національного університету «Острозька академія» Герой України Ігор Пасічник уклали договір про співпрацю між закладами вищої освіти. Підписання домовленостей відбулося на базі навчального закладу української спецслужби.

Метою укладення договору між НА СБУ та Острозькою академією є розвиток і поглиблення взаємних зв’язків у науково-дослідній, навчально-методичній та соціально-культурній сферах. Під час робочої зустрічі керівники обговорили основні напрями спільної діяльності, акцентувавши увагу на важливості обміну досвідом і напрацювань у правовій, іншомовній і військовій підготовці молоді, а також у галузі ІТ-технологій.

Під час візиту представники Острозької академії також відвідали зали історії українських спецслужб та НА СБУ, електронно-вогневий комплекс, мультимедійні лінгвістичні лабораторії, курсантський гуртожиток, бібліотеки, народознавчі світлиці. У ході екскурсії Сергій Кудінов розповів про особливості підготовки кадрів для СБУ та найбільш визначні досягнення Академії.

Ректори підкреслили, що підписання договору є знаковим для обох вишів, оскільки відкриває нові перспективи не лише у розвитку освіти і науки, але й у вихованні молодого покоління патріотів.





academy.ssu.gov.ua ( http://academy.ssu.gov.ua/ua/news/Naconalna-akademya-SBU-ta-Naconalniy-unversitet-Ostrozka-akademya-pdpisali-dogovr-pro-spvpracyu.htm )



Огигінал новини «Академія СБ України: НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ СБУ ТА НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ «ОСТРОЗЬКА АКАДЕМІЯ» ПІДПИСАЛИ ДОГОВІР ПРО СПІВПРАЦЮ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5481
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php