СумДУ першим серед українських вишів увійшов до рейтингу кращих молодих університетів світу від QS


Сумський державний університет ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=264 ) першим серед українських вишів увійшов до престижного міжнародного рейтингу кращих молодих університетів світу від QS ( https://www.topuniversities.com/university-rankings/top-50-under-50/2018 ).

СумДУ першим серед українських вишів увійшов до рейтингу кращих молодих університетів світу від QS ( /prog/data/upimages/sumdu_17_qs.jpg )


Рейтинг укладається щороку британською компанією QS на основі результатів головного рейтингу QS World University Rankings ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5235 ), в якому СумДУ входить до 3% кращих вишів світу.

«В рейтингу представлено молоді зірки світового простору вищої освіти, які найбільш стрімко зростають», - зазначається в компанії QS. Сумський державний університет оцінений на позиції 101-150 у світі та наразі є єдиним українським вишем, що увійшов до рейтингу.


За інформацією:
topuniversities.com ( https://www.topuniversities.com/university-rankings/top-50-under-50/2018 ),
sumdu.edu.ua ( http://sumdu.edu.ua/ukr/news/9104-9104.html )





Додатково:

Вчені Сумського державного університету отримали грант на проведення наукових досліджень у рамках програми HORIZON 2020 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5275 )

СумДУ: Анатолій Васильєв окреслив принципи діяльності університету в телепроекті «Бліц-інтерв’ю» (+ відео) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5234 )

СумДУ: Завершилися процедура об’єднання двох сумських вишів – СумДУ та УАБС ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4730 )



Огигінал новини «СумДУ першим серед українських вишів увійшов до рейтингу кращих молодих університетів світу від QS» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5287
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php