Оприлюднено завдання ЗНО з хімії


За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з хімії взяли 21 901 особа, що становить 88 % від загальної кількості зареєстрованих.



7 учасників зовнішнього незалежного оцінювання не змогли потрапити у пункт тестування через запізнення, 3 – через відсутність одного з обов’язкових документів. Проведення зовнішнього незалежного оцінювання в пунктах тестування забезпечували 4 203 особи. За дотриманням процедури зовнішнього незалежного оцінювання спостерігали 33 громадських спостерігачів і 8 представників засобів масової інформації.

Із завданнями сертифікаційної роботи з хімії можна ознайомитися в розділі «Предмети ЗНО». Сьогодні у цьому ж розділі буде розміщено правильні відповіді на завдання.

Учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання з хімії через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії.

Для цього необхідно протягом 5 робочих днів з урахуванням дня проведення тестування подати до регіонального центру, в якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії та відповідну заяву.



Огигінал новини «Оприлюднено завдання ЗНО з хімії» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5244
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php