НМУ імені О.О.Богомольця: Вперше за багато років МОЗ України звернувся до питань модернізації медичної освіти


ЛИСТ ДО МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

НМУ імені О.О.Богомольця: Вперше за багато років МОЗ України звернувся до питань модернізації медичної освіти ( /prog/data/upimages/2017_nmu_moz_01.jpg )
НМУ імені О.О.Богомольця: Вперше за багато років МОЗ України звернувся до питань модернізації медичної освіти ( /prog/data/upimages/2017_nmu_moz_02.jpg )
НМУ імені О.О.Богомольця: Вперше за багато років МОЗ України звернувся до питань модернізації медичної освіти ( /prog/data/upimages/2017_nmu_moz_03.jpg )





nmu.ua ( http://nmu.ua/news/lyst-ministerstva-ohorony-zdorovya/ )




Додатково:

У БЕРЕЗНІ 2017 РОКУ МОЗ ПРОВЕДЕ ОЦІНКУ СТАНУ МЕДИЧНОЇ ОСВІТИ В УКРАЇНІ ЗА СТАНДАРТАМИ США ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5051 )

НМУ імені О.О.Богомольця – перший медичний ВНЗ в Україні, який успішно пройшов престижний міжнародний аудит QS STARS ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4974 )

Головний редактор міжнародного рейтингу Webometrics вперше відвідав Україну та виступив у НМУ імені О.О.Богомольця ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4961 )

В НМУ імені О.О. Богомольця запрацював онлайн сервіс подачі заяв на вступ до університету для іноземців ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4841 )

Университетская клиника с вертолетной площадкой, или получит ли НМУ им. А.Богомольца современную базу для обучения врачей ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4994 )

НМУ імені О.О. Богомольця: Лист С.Квіту щодо факту плагіату у підручнику, який отримав гриф МОН як рекомендований для навчання студентів ВМНЗ ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4574 )

Катерина Амосова: Перевірку в НМУ імені О. О. Богомольця організували як засіб покарання університету, який не побоявся піти проти чиновників ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4427 )



Огигінал новини «НМУ імені О.О.Богомольця: Вперше за багато років МОЗ України звернувся до питань модернізації медичної освіти» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5053
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php