МОН: Лілія Гриневич візме участь у презентації книги Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього»


2 грудня Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич візьме участь у презентації Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього».

МОН: Лілія Гриневич візме участь у презентації книги Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього» ( /prog/data/upimages/shkoli-maibutnogo_-ken-r.jpg )


“Дуже важливо, щоб більше книжок про сучасні освітні системи та підходи у навчанні перекладались українською мовою, щобі більше людей мали змогу ознайомитись з ними. Книга Кена Робінсона «Школа майбутнього» є важливою і цікавою, адже в ній доступно розказано і про ті підходи, які застосовано в Концепції Нової української школи”, - зазначила Лілія Гриневич.

Початок заходу: о 18.30

Місце проведення:
Книгарня «Є» ( http://book-ye.com.ua/13519/ ), вул. Лисенка, 3, метро «Золоті ворота».

Вхід вільний.


Кен Робінсон, автор книжок «Покликання», «Як знайти своє покликання» та «Освіта проти таланту» – відомий у всьому світі експерт і публічний спікер з питань освіти, творчого мислення та інновацій, чий виступ на конференції TED має понад п’ятдесят мільйонів переглядів, у цій книжці пропонує практичні рішення критичної проблеми, що постала перед сучасним світом: як змінити освітню систему.

Робінсон пропонує концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні технологічні досягнення й професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні, підтримати їхню любов до пізнання й підготувати їх до викликів XXI століття. У цій книжці Ви знайдете безліч цікавих історій, спостережень, прикладів із практики, революційних досліджень та рекомендацій від фахівців зі всього світу, які змінюють освіту вже сьогодні.

З нагоди публікації його першого україномовного перекладу сер Кен Робінсон записав відео спеціально для майбутніх читачів своєї книжки в Україні. Відеозвернення було поширене в медіа, станом на 20 листопада тільки на YouTube каналі його переглянули 2000 разів (https://www.youtube.com/watch?v=1A9b0qJDT3Q ( https://www.youtube.com/watch?v=1A9b0qJDT3Q )).

Книжку переклала Ганна Лелів, мовна координаторка перекладу роликів TED в Україні. Науковий редактор ‒ Мирослава Товкало, завідувачка кафедрою освітньої політики Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Автор передмови до українського видання Олексій Молчановський ‒ співзасновник освітньої платформи українських масових онлайн-курсів Prometheus ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3611 ).

Книжку переклали на десятки мов, в багатьох країнах вона стала бестселером.

Огляд книги "Школа майбутнього" (Відео):



За інформацією:
mon.gov.ua ( http://mon.gov.ua/usi-novivni/novini/2016/12/02/2-grudnya-liliya-grinevich-vizme-uchast-u-prezentacziyi-knigi-«shkola-majbutnogo»/ ),
book-ye.com.ua ( http://book-ye.com.ua/13519/ )?
youtube.com ( https://www.youtube.com/watch?v=nyiN4kGapZ0 )





Додатково:

КЕН РОБИНСОН: СОВРЕМЕННОЕ ОБРАЗОВАНИЕ... ЭКОНОМИЧЕСКИ НЕ ВЫГОДНО И НЕ СООТВЕТСТВУЕТ ЗАПРОСАМ СЕГОДНЯШНЕГО ДНЯ. ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2310 )

КЕН РОБИНСОН РАССУЖДАЕТ О ТОМ, КАК ШКОЛЫ ПОДАВЛЯЮТ ТВОРЧЕСТВО ( https://euroosvita.net/index.php/?category=17&id=2309 )



Огигінал новини «МОН: Лілія Гриневич візме участь у презентації книги Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього»» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=5003
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php