КМУ: Про реорганізацію Академії муніципального управління


Уряд прийняв рішення про реорганізацію Академії муніципального управління шляхом приєднання до Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського.

Рішення прийняте для створення оптимальної мережі вищих навчальних закладів, удосконалення системи їх управління та забезпечення прав і свобод громадян, які проживають на тимчасово окупованій території України.

Таврійський університет, згідно з розпорядженням, стає правонаступником майна, прав та обов'язків Академії муніципального управління. При цьому студенти Академії продовжать навчання у Таврійському університеті.

Нагадаємо, що Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського - це державний ВНЗ IV рівня акредитації, належить до вищої категорії "А". У складі університету - 15 факультетів, що здійснюють підготовку студентів за 41 напрямом.


Текст документа:“Про реорганізацію Академії муніципального управління ” № 694-р — редакція від 27.09.2016



КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 27 вересня 2016 р. № 694-р
Київ

Про реорганізацію Академії
муніципального управління


1. Погодитися з пропозицією Міністерства освіти і науки щодо реорганізації Академії муніципального управління шляхом приєднання до Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського.
Реорганізацію здійснити в межах бюджетних призначень, передбачених зазначеному Міністерству для підготовки кадрів.

2. Установити, що Таврійський національний університет імені В. І. Вернадського є правонаступником майна, прав та обов’язків Академії муніципального управління.
3. Взяти до відома, що студенти Академії муніципального управління продовжують навчання у Таврійському національному університеті імені В. І. Вернадського.


Прем’єр-міністр України
В. ГРОЙСМАН



Додатково:
Наказ МОН України від 19.10.2016 № 1254 "Про реорганізацію Академії муніципального управління"



Огигінал новини «КМУ: Про реорганізацію Академії муніципального управління» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4954
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php