ОДЕКУ: ЗУСТРІЧ КООРДИНАЦІЙНОЇ ГРУПИ ПРОЕКТУ ECOIMPACT В ОДЕСІ


29-30 вересня 2016 р. в Одеському державному екологічному університеті (ОДЕКУ) було проведено зустріч координаційної групи в рамках спільного проекту «Адаптивне навчальне середовище для розвитку компетенцій щодо впливу місцевої погоди, якості повітря і клімату на економіку та соціальне життя (ECOIMPACT)», що фінансується Європейською комісієюза програмою ЕРАЗМУС+.

На засіданні, крім працівників ОДЕКУ, що беруть участь у реалізації проекту, були присутні представники консорціуму з Університету Гельсінкі (Фінляндія) – грант-координатора, Аграрного університету м.Пловдив (Болгарія), Російського державного гідрометеорологічного університету, Інституту підвищення кваліфікації Росгідромету, Херсонського державного аграрного університету та Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка. Також на зустріч було запрошено зовнішнього експерта, професора М. Франковича, з Ягеллонського університету (м. Краків, Польща).

Слід зазначити, що деякі учасники консорціуму не змогли приїхати до Одеси, проте брали участь у заході в режимі скайп-конференції. Це, передусім, координатор проекту, професор С. Зілітінкевич, з Університету Гельсінкі, проф. О. Умнов з Нижегородського державного університету ім. М.І. Лобачевського та представники Центрально-Європейського університету в м. Скаліце (Словаччина).

Протягом дводенного засідання обговорювався стан виконання проектних завдань, стратегія розповсюдження результатів проекту, план забезпечення усталеності результатів проекту, стратегія забезпечення якості у проекті, розглядався детальний робочий план на 2-й проектний період, зокрема проведення 2-го семінару з розробки змісту навчальних матеріалів та наступної зустрічі координаційної групи.

Професор М.Франкович представив дві доповіді, в яких він надав приклади досвіду використання інструментів Болонського процесу та представив проект стратегії забезпечення якості в проекті ECOIMPACT.

Менеджер проекту С.Тюряков, з Університету Гельсінкі,розповів про стан підготовки до моніторингу Національним Еразмус+ Офісом в Херсонському державному аграрному університеті 26.10.2016 та підбив підсумки зустрічі координаційної групи.


odeku.edu.ua ( http://odeku.edu.ua/zustrich-koordinatsijnoyi-grupi-proektu-ecoimpact-v-odesi/ )



Огигінал новини «ОДЕКУ: ЗУСТРІЧ КООРДИНАЦІЙНОЇ ГРУПИ ПРОЕКТУ ECOIMPACT В ОДЕСІ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4938
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php