Prometheus і Державна служба зайнятості уклали угоду про навчання клієнтів та співробітників


Prometheus ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3611 ) і Державна служба зайнятості уклали угоду про навчання клієнтів та співробітників Державної служби зайнятості за допомогою масових безкоштовних онлайн-курсів від провідних українських та західних університетів!

Партнерство спрямоване на те, щоб надати безкоштовний доступ до найкращого навчання понад 200 тисячам безробітних, які щорічно звертаються до служби зайнятості для опанування нових професій та підвищення навичок, а також 12 тисячам співробітників самої служби.

Відтепер клієнти та співробітники усіх 560 державних центрів зайнятості, розташованих у всіх містах України, паралельно з традиційним навчанням офлайн будуть безкоштовно навчатися програмуванню завдяки масовим онлайн-курсам Гарвардського університету та КПІ, підприємництву і створенню стартапів на курсах викладачів Стенфорду та Києво-Могилянської бізнес школи, нюансам пошуку роботи у експертів сайту rabota.ua. Завдяки партнерству неприбуткової освітньої платформи Prometheus та Державної служби зайнятості це стане можливим без жодної копійки витрат з державного бюджету. Повний список безкоштовних онлайн-курсів, які буде пропонувати Державна служба зайнятості, доступний за посиланням - http://prometheus.org.ua/employment

“Щорічно послуги з навчання та перенавчання у службі зайнятості отримує до 200 000 шукачів роботи і я думаю кожен із цих людей охоче долучиться і до онлайн-курсів. При цьому, в рік до служби зайнятості звертається понад 1,4 млн осіб і тому, я думаю, що кількість охочих пройти онлайн-курси буде вимірюватись сотнями тисяч”, - зазначив заступник Голови Державної служби зайнятості Сергій Кравченко.


За інформацією:
facebook.com/prometheusmooc/ ( https://www.facebook.com/prometheusmooc/ )



Додатково:

Мінекономрозвитку запускає перший в історії України державний масовий онлайн-курс «Публічні закупівлі» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4639 )



Огигінал новини «Prometheus і Державна служба зайнятості уклали угоду про навчання клієнтів та співробітників» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4900
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php