Володимир Ковтунець призначений Першим заступником Міністра освіти і науки України


Уряд призначив Першим заступником Міністра освіти і науки України Володимира Ковтунця.



22 липня 2016 року Володимир Ковтунець був призначений на посаду заступника Міністра освіти і науки України. До МОН обіймав посаду заступника директора з наукової роботи Інституту вищої освіти Національної академії педагогічних наук України.

Володимир Ковтунець має великий досвід педагогічної та наукової діяльності. Багато років є експертом проекту USETI Альянс в Україні. Кандидат фізико-математичних наук, член Українського математичного товариства. Автор 36 наукових праць з математики та інформатики. Володіє англійською та німецькою мовами.

23 серпня 2016 року Уряд задовольнив заяву Інни Совсун про звільнення з посади Першого заступника Міністра освіти і науки України.


mon.gov.ua ( http://mon.gov.ua/usi-novivni/novini/2016/08/23/volodimir-kovtunecz-priznachenij-pershim-zastupnikom-ministra-46/ )




Додатково:

Рада ректорів ВНЗ Одеського регіону: Щодо ситуації, яка склалася під час вступної компанії 2016 р. ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4870 )

Ректор ОГЭКУ Сергей Степаненко: Эксперимент ценою судеб ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4869 )
(О системе поступления в высшие учебные заведения в 2016г.)



Огигінал новини «Володимир Ковтунець призначений Першим заступником Міністра освіти і науки України» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4885
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php