Робота для студента - молоді пропонують зарплату від 2500 до 5000 грн


Наближається навчальний рік і багато студентів, які повернулися з канікул, вже зараз почнуть активно шукати собі підробіток.



"Сегодня" дізналася, які вакансії студентам готові запропонувати в Дніпрі і скільки платять за цю роботу.

КІНО. Студентка журфаку Тетяна Клюєва для себе визначила, що підробіток повинна не тільки приносити дохід, а й бути цікавим. Тому від банальної роздачі листівок на вулиці дівчина вирішила відмовитися. "Я обійшла всі міські кінотеатри, щоб влаштуватися квиткових контролером у вихідні дні та вечірні години. Тут непогана зарплата – від 30 грн за годину, а ще можна дивитися всі фільми.

Зайнятість, правда, невелика, але в місяць можна заробити 3000-3500 грн. До того ж я вибрала кінотеатр ближче до дому, адже добиратися вночі з роботи на таксі невигідно", – розповідає Таня, радіючи, що зовсім скоро вона буде однією з перших дивитися всі кіноновинки.

КНИГИ. Директор рекрутингового агентства Марина Велькова каже, що цікавих варіантів підробітку для студентів зараз предостатньо. "Можна влаштуватися продавцем в книжковий магазин. Хто хоч раз пробував, ні разу не пошкодував. Але тут обов'язково потрібно любити книги, читати новинки, вміти порадити щось цікаве.

Зарплата від 20 до 45 грн за годину залежно від кількості робочих годин", – розповідає фахівець. Також, за словами Велькової, студентам охоче пропонують роботу промоутерів, екскурсоводів, адміністраторів в розважальних закладах, консультантів в магазинах спортивного одягу. Фахівець каже, що за місяць роботи такого співробітника роботодавець готовий платити від 2500 до 5000 грн, враховуючи навіть, що така робота займає вечір в будні дні плюс вихідні, щоб не перетинатися з навчанням.

СПОРТ. На сайтах вакансій також можна знайти багато підробітків для молодих людей. Так, компанія, що займається тренінгами, шукає в свою команду менеджера проектів, помічника керівника. В обов'язки входить робота з новими і існуючими клієнтами, допомога в організації заходів, організація відряджень.

Чи готові взяти спеціаліста без досвіду і надати можливість працювати віддалено, але зарплата не дуже висока – від 2000 гривень в місяць. Більше молодь може заробити, наприклад, в спортивних клубах. Так, тренеру тут пропонують по 60-100 грн за тренування – половину від вартості самої послуги в клубі. Гроші видаються відразу, тут багато й інших варіантів часткової зайнятості. Правда, для такої роботи просто мати підтягнуте тіло недостатньо, потрібен сертифікат про проходження особливого навчання.

НА БЛАГО. "Дуже багато хлопців зараз хочуть працювати в благодійних організаціях, адже це не тільки підробіток, а й допомога людям. Платять співробітникам там небагато, в основному все тримається на грантах, зате є своя соціальна місія. Студентам часто пропонують посади кураторів проектів, помічників ключових співробітників або волонтерів", – розповідає Велькова.



Огигінал новини «Робота для студента - молоді пропонують зарплату від 2500 до 5000 грн» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4867
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php