В НМУ імені О.О. Богомольця запрацював онлайн сервіс подачі заяв на вступ до університету для іноземців


В Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця ( https://euroosvita.net/index.php/?category=35&id=675 ) запрацював онлайн сервіс подачі заяв на вступ до університету для абітурієнтів-громадян Індії.

Відповідна форма подачі онлайн заяв розміщена на сайті НМУ імені О.О.Богомольця за посиланням http://new.nmu.ua/studentsregistration/.

Електронна форма зроблена просто і зручно, тому нею може скористатися кожен абітурієнт-громадянин Індії. Для подання електронної заяви вступник повинен зареєструватися і вказати наступні дані: інформацію про освітньо-кваліфікаційний рівень, адресу електронної пошти, а також серію і номер документа, що посвідчує особу.

Сьогодні в Університеті навчається 183 студентів-громадян Індії. Сподіваємось в майбутньому контингент індійських студентів в НМУ зростатиме саме завдяки онлайн реєстрації заяв. Система електронної подачі заяв суттєво спрощує та прискорює процес вступу для абітурієнтів з Індії.

Нагадаємо, напередодні про таку співпрацю під час зустрічі домовились Надзвичайний і Повноважний Посол Індійської Республіки в Україні Пан Манодж Кумар Бхарті та ректор Університету, професор Катерина Амосова.


nmu.edu.ua ( http://www.nmu.edu.ua/news-open.php?id_news=5988 )



Додатково:

Международный рейтинг вузов U-Multirank 2016 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4685 )

Рейтингова таблиця вищих навчальних закладів «Топ-200 Україна» — 2015/2016 рік ( https://euroosvita.net/index.php/?category=71&id=4765 )



Огигінал новини «В НМУ імені О.О. Богомольця запрацював онлайн сервіс подачі заяв на вступ до університету для іноземців» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4841
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php