Оприлюднено правильні відповіді з історії України додаткової сесії


У розділі «Визначення результатів ЗНО» розміщено таблицю правильних відповідей до завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року з історії України додаткової сесії ( /prog/data/attach/4797/vidpovidi-do-zavdan-sertifikaciinoyi-roboti-z-istoriyi-ukrayini-dodatkova-sesiya.pdf ).

Сертифікаційна робота складалася з двох частин і містила 60 завдань. Результат виконання 30 завдань частини 1 буде зараховуватися як державна підсумкова атестація. Результат виконання всіх завдань частин 1 і 2 буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів.

Звертаємо вашу увагу, що правильне виконання різних типів завдань сертифікаційної роботи оцінюється по-різному:

- завдання з вибором однієї правильної відповіді (№ 1–23, 31–53) оцінюється в 0 або 1 бал: 1 бал, якщо вказано правильну відповідь; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь, або вказано більше однієї відповіді, або відповіді не надано.
- завдання на встановлення відповідності (№ 24–26, 54–56) оцінюється в 0, 1, 2, 3 або 4 бали: 1 бал за кожну правильно встановлену відповідність («логічну пару»); 0 балів, якщо не вказано жодної правильної «логічної пари» або відповіді на завдання не надано.
- завдання на встановлення правильної послідовності (№ 27, 28 і 57, 58) оцінюється в 0, 1, 2 або 3 бали: 3 бали, якщо правильно вказано послідовність усіх подій; 2 бали, якщо вказано першу й останню події; 1 бал, якщо вказано або першу, або останню подію; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь або відповідь на завдання не надано.
- завдання з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді (№ 29, 30 і 59, 60). Завдання оцінюється в 0, 1, 2 або 3 бали: 1 бал за кожну правильно вказану відповідь (цифру) з трьох можливих; 0 балів, якщо не вказано жодної правильної відповіді (цифри) або відповіді на завдання не надано. Порядок написання цифр значення не має.

Виконання завдань у чернетці не перевіряються і до уваги не беруться.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання (1–30), що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, – 47.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання (1 –60) сертифікаційної роботи, що будуть зараховуватися як результат зовнішнього оцінювання, – 94.


У процесі визначення результатів додаткової сесії зовнішнього оцінювання застосовуються таблиці за шкалою 100-200 балів, таблиці за шкалою 1-12 ( /prog/data/attach/4797/tablicya-perevedennya-testovix-baliv-otrimanix-uchasnikami-zovnishnogo-nezalezhnogo-ocinyuvannya-za-vikonannya-zavdan-sertifikaciinoyi-roboti-z-istoriyi-ukrayini-u-reitingovu-ocinku-za-shkaloyu-100-200-baliv.pdf ), розроблені за підсумками проведення основної сесії зовнішнього оцінювання.



Приєднані файли:




Огигінал новини «Оприлюднено правильні відповіді з історії України додаткової сесії» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4797
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php