Оприлюднено правильні відповіді до завдань з фізики


У розділі «Визначення результатів ЗНО ( /prog/data/attach/4784/vidpovidi-do-zavdan-sertifikaciinoyi-roboti-z-fiziki.pdf )» розміщено таблицю правильних відповідей до завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року з фізики.

Звертаємо вашу увагу на те, що правильне виконання різних типів завдань сертифікаційної роботи оцінюється по-різному:

Завдання з вибором однієї правильної відповіді (1-20) оцінюється в 0 або 1 бал: 1 бал, якщо вказано правильну відповідь; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь, або вказано більше однієї відповіді, або відповіді не надано.

Завдання на встановлення відповідності (21-24) оцінюється в 0, 1, 2, 3 або 4 бали: 1 бал - за кожну правильно встановлену відповідність («логічну пару»); 0 балів, якщо не вказано жодної правильної «логічної пари» або відповіді на завдання не надано.

Завдання відкритої форми з короткою відповіддю (25-34). Завдання 25, 26 є структурованими і складаються з двох частин, відповідь до кожної з яких оцінюється в 0 або 1 бал. Якщо зазначено обидві неправильні відповіді або завдання взагалі не виконано, учасник одержує 0 балів. Максимальний бал за виконання структурованого завдання - 2. Завдання 27-34 оцінюються в 0 або 2 бали: 2 бали, якщо вказано правильну відповідь; 0 балів, якщо вказано неправильну відповідь або завдання взагалі не виконано. Розв’язання завдань у чернетці не перевіряються і до уваги не беруться.

Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи з фізики, - 56.

До 25 червня відбудеться засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порогу «склав/не склав» з фізики. Результати тестування з фізики будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання, що створені на сайті Українського центру.




Огигінал новини «Оприлюднено правильні відповіді до завдань з фізики» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4784
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php