Оприлюднено результати ЗНО з української мови і літератури, математики, історії України


Результати зовнішнього оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України розміщені на інформаційних сторінках учасників.



Таблиці переведення тестових балів у рейтингову оцінку за шкалою 100-200 балів та таблиці відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень (за шкалою 1–12 балів) вже оприлюднені на сайті Українського центру у розділі «Визначення результатів ЗНО».

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник зовнішнього оцінювання може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти. Апеляційні заяви щодо результатів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, математики, історії України можна подавати протягом 5 календарних днів із дня офіційного оголошення результатів зовнішнього оцінювання з певного навчального предмета, ураховуючи день оголошення. Детальніше з процедурою подання апеляції можна ознайомитися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в розділі «Апеляції».

Перш ніж надсилати до Українського центру оцінювання якості освіти апеляційну заяву, упевніться, що Ви правильно визначили кількість тестових балів, отриманих за виконання завдань тесту з відповідного предмета. Схеми оцінювання тестових завдань з усіх предметів наведено в характеристиках тестів, розміщених у розділі «Підготовка до ЗНО».



Додатково:

Розпочато підготовку з визначення рейтингів університетів України III, IV рівнів акредитації в 2016 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4657 )

Завершено перевірку сертифікаційних робіт учасників ЗНО з української мови і літератури, математики та історії України ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4755 )

Визначено пороговий бал «склав/не склав» з української мови і літератури, математики, історії України ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4754 )



Приєднані файли:



Огигінал новини «Оприлюднено результати ЗНО з української мови і літератури, математики, історії України» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4756
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php