СумДУ: Завершилися процедура об’єднання двох сумських вишів – СумДУ та УАБС


6 травня припинено реєстрацію юридичної особи Українська академія банківської справи, чим завершилася процедура реорганізації УАБС. Таким чином, два виші на Сумщині об’єдналися в «університет нової якості» задля надання якісних освітніх послуг, більш глибоких наукових досліджень, забезпечення потужних соціальних проектів тощо.

Рішення про об’єднання було прийнято на Конференції трудових колективів СумДУ та УАБС у грудні минулого року. Також трудові колективи ухвалили Меморандум про мету та принципи об’єднання, який регламентує діяльність під час перехідного (адаптаційного) періоду терміном до 1 вересня 2018 року.

Відтепер в структурі СумДУ діє навчально-науковий інститут права (на базі юридичних факультетів СумДУ та УАБС) та навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС» (на базі обліково-фінансового факультету та факультету банківських технологій УАБС).



sumdu.edu.ua ( http://sumdu.edu.ua/ru/ru-news/7752-zavershilisya-protseduri-obednannya-dvokh-sumskikh-vishiv-sumdu-ta-uabs.html )




Додатково:

КМУ: Про реорганізацію Української академії банківської справи ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4523 )



Огигінал новини «СумДУ: Завершилися процедура об’єднання двох сумських вишів – СумДУ та УАБС» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4730
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php