Сьогодні відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури


5 травня тестуванням з української мови і літератури розпочинається основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року.



Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності таких документів:

  • Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;

  • паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті;

  • запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

У разі відсутності Сертифіката, паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в Сертифікаті, або пред’явлення копій цих документів абітурієнт до пункту проходження ЗНО не допускається.

На інформаційних сторінках учасників розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України.

Рекомендуємо заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів проведення ЗНО, що розміщені на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Необхідно звернути увагу на те, що до регіональних центрів оцінювання якості освіти повертаються конверти із Сертифікатом ЗНО та інформаційними матеріалами, які вчасно не були отримані учасниками у поштовому відділені за місцем проживання. Для отримання Сертифіката особа має звернутися до відповідного регіонального центру, який проводив реєстрацію для участі в ЗНО.

Рекомендуємо також мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.





Додатково:

УЦОЯО готується до ЗНО: "Наш сайт працює у робочому режимі... але... перевантажено - спробуйте ще раз пізніше." ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4720 )

Вадим Карандій: УЦОЯО через брак часу та людей не може сформувати звіт про результати ЗНО-2015 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4640 )

Розпочато підготовку з визначення рейтингів університетів України III, IV рівнів акредитації в 2016 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4657 )



Огигінал новини «Сьогодні відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4722
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php