УЦОЯО готується до ЗНО: "Наш сайт працює у робочому режимі... але... перевантажено - спробуйте ще раз пізніше."


На офіційному сайті УЦОЯО оприлюднено наступне повідомлення:

"Сайт Українського центру оцінювання якості освіти працює у робочому режимі. Оскільки більшість учасників намагаються роздрукувати запрошення-перепустки саме сьогодні, опція "Інформаційна сторінка" перевантажена...

Щоб роздрукувати запрошення-перепустку використовуйте стаціонарний комп'ютер або ноутбук, функція не передбачена для мобільного телефону або планшета...

...Просимо вибачити за незручності!"



УЦОЯО готується до ЗНО: \ ( /prog/data/upimages/ucoyao-201625_vibachte.JPG )


А завтра, 5 травня, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури!..


Нагадаємо: За часів міністра Квіта ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4600 ) новим директором УЦОЯО було прназначено Вадима Карандія ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4306 ), який очолював до цього ДП"Інфоресурс" ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4602 ).

Тоді, з цього приводу, Інна Совсун у своєму інтерв'ю на сайті "Главред" повідомляла ( http://glavred.info/zhizn/zastupnicya-ministra-osviti-inna-sovsun-provesti-zno-v-2016-mu-bude-duzhe-skladno-ale-ne-nemozhlivo-336717.html ):
" ...Щоб допомогти цього року Центру оцінювання якості освіти, ми (МОН) домовилися про виділення додаткових 10 мільйонів гривень, а на наступний рік закладено 242 мільйони. Для порівняння — торік було лише 109 мільйонів. Ми свідомо закладаємо значно більші видатки на ЗНО, щоб допомогти Українському центру в ситуації, що склалася..."

Цікаво, що нового за 10 мільйонів гривень з вересня минулого року зробив новий очільник УЦОЯО, щоб забезпечити роздруківку запрошення-перепустки на ЗНО без повідомлень на кшталт "опція "Інформаційна сторінка" перевантажена..."?...


P.S.: Вже через 15 хвилин після нашої публікації повідомлення УЦОЯО мало наступний вигляд:

УЦОЯО готується до ЗНО: \ ( /prog/data/upimages/ucoyao-201625_vibachte_2.JPG )
"Радимо повторити спробу після 14:00."




За інформацією:
testportal.gov.ua ( http://testportal.gov.ua/ )



Додатково:

Вадим Карандій: УЦОЯО через брак часу та людей не може сформувати звіт про результати ЗНО-2015 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4640 )

Сергей Горбачев: "Генератор проблем. Чем запомнится Сергей Квит на посту министра образования и науки" ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4714 )

За допомогою ГПУ - Міносвіти змогло розгледіти "ознаки недостовірності " результатів ЗНО, які знаходяться у базі даних УЦОЯО ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4661 )



Огигінал новини «УЦОЯО готується до ЗНО: "Наш сайт працює у робочому режимі... але... перевантажено - спробуйте ще раз пізніше."» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4720
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php