Керівник проекту "ТОП-200 Україна" взяла участь у міжнародній конференції "Охорона здоров'я в регіоні Східного партнерства"


Охорона здоров'я в регіоні Східного партнерства: виклики в сфері науки, технологій та інновацій



Дослідження та інновації в галузі охорони здоров'я в шести країнах Східного партнерства та шляхи зміцнення співпраці між ЄС і країнами Європейського партнерства ці теми були у центрі уваги дводенної конференції "Policy Stakeholders Conference on EU-EaP STI cooperation in addressing Health" ( http://rcisd.eu/policy-stakeholders-conference-on-eu-eap-sti-cooperation-in-addressing-health-budapest-hungary-on-19-20-april-2016-2/ ) , яку було організовано в рамках проекту ЄС IncoNet EaP у столиці Угорщини Будапешті, 19-20 квітня 2016 року.

Подія зібрала разом біля 100 провідних політиків, науковців та представників приватного сектору з метою вирішення специфічних викликів у дослідницькій та інновацій діяльності в сфері охорони здоров'я з якими стикаються країни регіону.

В ході конференції було розглянуто три основні тематики, які охоплюють наступне:

1. Поточні справи в політиці, ініціативах та програмах у сфері науки та інновацій охорони здоров'я.
2. Кращі практики досліджень і проектів наукових досліджень у сфері охорони здоров'я, що охоплюють країни Східного партнерства та можливості ЄС.
3. Рекомендації для поглиблення співпраці між ЄС і країнами Східного партнерства у сфері науки та інновацій охорони здоров'я.


Проект мережі IncoNet EaP підтримує діалог між ЄС та країнами Східного партнерства у сфері наукової політики, політики технологій та інновацій. Його було запущено з акцентом на соціально значущі питання, важливі для цільових регіонів, а саме: зміна клімату, енергетика та охорона здоров'я.

Загалом, на конференції, було представлено 65 організацій з країн Східного партнерства та Європи: Австрія, Вірменія, Азербайджан, Білорусь, Франція, Грузія, Германія, Греція, Угорщина, Італія, Молдова, Польща, Швеція та Україна. Ряд міжнародних організацій (Amsterdam Institute for Global Health and Development (AIGHD), Institute Pasteur, Northern Dimension Partnership in Public Health and Social Well-being (NDPHS), Stop TB Partnership, World Health Organization) а також представники Європейської комісії прийняли участь у заході.
Голова оргкомітету Національного академічного рейтингу ( https://euroosvita.net/index.php/?category=3 ) "ТОП 200 Україна" Олеся Линовицька ( https://euroosvita.net/?category=8&id=226 ) виступила з доповіддю на конференції.

Керівник проекту \ ( /prog/data/upimages/budapesht201604_3.jpg )


Керівник проекту \ ( /prog/data/upimages/budapesht201604_2.jpg )


Керівник проекту \ ( /prog/data/upimages/budapesht201604_1.JPG )




За інформацією:
rcisd.eu ( http://rcisd.eu/policy-stakeholders-conference-on-eu-eap-sti-cooperation-in-addressing-health-budapest-hungary-on-19-20-april-2016-2/ ),
enpi-info.eu ( http://www.enpi-info.eu/maineast.php?id=44678&id_type=1&lang_id=471 )





Додатково:

19 - 20 лютого 2016 року, в Брюсселі, керівник проекту "ТОП-200 Україна" взяла участь у засіданні Виконавчої ради IREG Observatory ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4616 )

24 листопада 2015 року, у Варшаві, керівник проекту "ТОП-200 Україна" взяла участь у церемонії нагородження кращих університетів Польщі ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4452 )

Керівник проекту "ТОП-200 Україна" взяла участь у Інформаційному дні «ГОРИЗОНТ 2020: Навколишнє середовище, клімат» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4339 )

Голова оргкомітету Національного академічного рейтингу ТОП 200 Україна Олеся Линовицька взяла участь у діловій зустрічі із делегацією НАТО ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4271 )

Інформацію про 10 кращих ВНЗ в рейтингу «Топ-200 Україна 2015» представлено на сайті IREG Observatory ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4115 )



Огигінал новини «Керівник проекту "ТОП-200 Україна" взяла участь у міжнародній конференції "Охорона здоров'я в регіоні Східного партнерства"» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4719
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php