У п'яти областях України стартував новий освітній проект


Проект "Вчимося жити разом" буде реалізований в двох напрямках

В Україні стартував проект "Вчимося жити разом" (компонент "Освіта на основі життєвих навичок"), до якого додано п'ять областей, зокрема: Запорізька, Донецька, Луганська, Харківська, Дніпропетровська. Про це повідомили в Міністерстві освіти і науки України.

Проект "Вчимося жити разом" буде реалізований в двох напрямках: формування у школярів життєвих навичок, що сприяють позитивній адаптації (виконавець – ГО "Дитячий фонд "Здоров'я через освіту"), і надання дітям психологічної та соціальної допомоги і підтримки (виконавець – НаУКМА). Реалізація проекту стала можливою в рамках Меморандуму про співпрацю між Міністерством освіти і науки України та Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Відібрані установи при проведенні проектних заходів будуть отримувати організаційно-методичну підтримку Міністерства освіти і науки України. Для кожного дошкільного закладу – учасника проекту – буде підготовлено не менше одного вихователя за програмою проекту, а для кожної школи – не менше трьох педагогічних працівників: вчитель початкових класів, вчитель базової школи, який викладає основи здоров'я, і вчитель старшої школи.




Огигінал новини «У п'яти областях України стартував новий освітній проект» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4577
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php