НТУУ «КПІ» оголошує відкритий конкурс проектів з просування бренду університету


[До 29.01.2016] Відкритий конкурс проектів з просування бренду НТУУ «КПІ» шляхом розповсюдження корпоративної іміджевої продукції

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» (далі — НТУУ «КПІ») оголошує відкритий конкурс проектів з просування бренду НТУУ «КПІ» шляхом розповсюдження корпоративної іміджевої продукції/

Метою започаткування проекту є подальший розвиток корпоративної культури університету, підвищення рівня впізнання бренду НТУУ «КПІ», формування позитивного іміджу університету на ринку освітніх послуг, налагодження співробітництва з партнерськими компаніями та підвищення лояльності потенційної аудиторії.

Корпоративна іміджева продукція НТУУ «КПІ» – товари з фірмовим знаком НТУУ «КПІ» (захищені відповідно до законодавства України), що спрямована на персоніфікацію, позиціонування та просування НТУУ «КПІ» на ринку вищих навчальних закладів та є нагадуванням про причетність працівників та осіб, що навчаються, до культурного товариства КПІшників.

Конкурсна комісія:
1. Новіков О. М. – голова комісії;
2. Киричок П. О.;
3. Цимбаленко Я. Ю. – секретар;
4. Бежевець А. М.;
5. Барбаш В. А.;
6. Осіпова Т. Г.;
7. Кологривов Я. І.;
8. Малюкова І. Г.

Умови проведення конкурсу:

Для участі в конкурсі запрошуються всі зацікавлені особи (далі – учасники).

Конкурс проводиться 01, 02 та 03 лютого 2016 року (може бути подовжено у разі значної кількості поданих проектів). Початок о 12:00 кожного зазначеного вище дня. У день розглядається не більше 3-х конкурсних пропозиції. Кожного дня обирається краща пропозиція дня.

Обрання кращої пропозиції серед усіх представлених відбувається конкурсною комісією між тими, що були визнаними кращими за результатами кожного дня.
Відкритий конкурс буде проводитися за адресою м. Київ, пр-т. Перемоги, 37, каб. 155.

Документи на конкурс подаються учасниками до конкурсної комісії до 29 січня 2016 року за адресою 03056 м. Київ, пр. Перемоги, 37, к. 114, Загальний відділ. Документи подаються у скріпленому вигляді за допомогою швидкозшивача. На титульній сторінці повинно бути зазначено: «На конкурс проектів».

Розгляд конкурсних пропозицій відбувається в присутності учасників та всіх зацікавлених осіб.

Документи на конкурс повинні містити:

1. Інформацію про учасника (назва, реквізити, контактна інформація та інша інформація, яку учасник вважає за необхідне надати).
2. План заходів, що спрямовані на побудову комплексу просування бренду НТУУ «КПІ» (найменування заходу та часові рамки його проведення).
3. Правовий аналіз майбутніх взаємовідносин між учасником і НТУУ «КПІ» (є бюджетною установою).
4. Приблизний асортиментний перелік корпоративної іміджевої продукції НТУУ «КПІ» та ескізи зовнішнього вигляду (для подальшого погодження з представниками НТУУ «КПІ»).
5. Заходи рекламної компанії з безпосереднього маркетингового просування бренду НТУУ «КПІ» шляхом розповсюдження корпоративної іміджевої продукції університету (методи, інструменти та засоби просування) (для подальшого погодження з представниками НТУУ «КПІ» та укладання відповідних договорів).
6. Можливі канали збуту корпоративної іміджевої продукції НТУУ «КПІ» (для подальшого погодження з представниками НТУУ «КПІ» та укладання відповідних договорів).
7. Механізми контролю за продажами та незаконним використанням знаку на товари та послуги (для подальшого погодження з представниками НТУУ «КПІ» та укладання відповідних договорів).

Попередні умови співробітництва між переможцем та НТУУ «КПІ»

1. Укладання договору про співробітництво з метою просування бренду ІРРП: Результати моніторингу відкритості веб-сайтів вищих навчальних закладів України на термін від 1 року з урахуванням умов наданих учасником на конкурс.

2. Надання преференцій у розміщенні торгових майданчиків, рекламної продукції, спільної реалізації продукції на території та в приміщеннях НТУУ «КПІ», на спільних та офіційних заходах, що проводяться НТУУ «КПІ» або сторонніми організаціями на території НТУУ «КПІ».

3. Надання ексклюзивного права представляти іміджеву продукцію НТУУ «КПІ» на ринку України та за її межами шляхом укладання ліцензійного договору на використання знаків для товарів та послуг на термін договору про співробітництво.

Виготовлення продукції, її розповсюдження, реклама та інші видатки – за рахунок переможця.


kpi.ua ( http://kpi.ua/node/11631 )



Додатково:

НТУУ «КПІ» - переможець моніторингу відкритості веб-сайтів вищих навчальних закладів України 2015 ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4470 )

НТУУ «КПІ» та ГО «Міжнародна Антикорупційна Асамблея» уклали Меморандум про співробітництво ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4495 )

На Sikorsky Challenge 2015 прошедшем в НТУУ "КПИ" - украинские стартапы привлекли $26 млн ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4372 )

НТУУ «КПІ»: «Впровадження інноваційної моделі високотехнологічної економіки України» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4390 )

НТУУ «КПІ»: Керівники наукових і технологічних парків країни створили свою Національну асоціацію ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4145 )

На базі НТУУ «КПІ», Державного концерну «Укроборонпром» і Державної космічної агенції України створено Інноваційно-виробничу платформу ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4302 )



Огигінал новини «НТУУ «КПІ» оголошує відкритий конкурс проектів з просування бренду університету» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4508
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php