Заява Наглядової ради НМУ імені О.О. Богомольця: Звертаємося до МОЗ України з вимогою припинити безпідставний тиск на керівництво НМУ


Заява Наглядової ради НМУ імені О.О. Богомольця: Звертаємося до МОЗ України з вимогою припинити безпідставний тиск на керівництво НМУ ( /prog/data/upimages/nmu-20102015nr_1.jpg )
Заява Наглядової ради НМУ імені О.О. Богомольця: Звертаємося до МОЗ України з вимогою припинити безпідставний тиск на керівництво НМУ ( /prog/data/upimages/nmu-20102015nr_2.jpg )
Заява Наглядової ради НМУ імені О.О. Богомольця: Звертаємося до МОЗ України з вимогою припинити безпідставний тиск на керівництво НМУ ( /prog/data/upimages/nmu-20102015nr_3.jpg )
Заява Наглядової ради НМУ імені О.О. Богомольця: Звертаємося до МОЗ України з вимогою припинити безпідставний тиск на керівництво НМУ ( /prog/data/upimages/nmu-20102015nr_4.jpg )


nmu.edu.ua ( http://www.nmu.edu.ua/news-open.php?id_news=3840 )




Додатково:

Ректор НМУ им..А.А.Богомольца - Екатерина Амосова: рейдерским захватом университета со мной хотят свести счеты ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4357 )

НМУ ім..О.О.Богомольця: ПОСТАНОВА ОКРУЖНОГО АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДУ ЩОДО ЗАДОВОЛЕННЯ ПОЗОВУ НМУ ПРОТИ МОЗ ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4358 )



Огигінал новини «Заява Наглядової ради НМУ імені О.О. Богомольця: Звертаємося до МОЗ України з вимогою припинити безпідставний тиск на керівництво НМУ» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4366
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php