МОЗ: Катерину Амосовоу відсторонено від виконання повноважень ректора НМУ ім. Богомольця на час проведення перевірки в Університеті


З метою забезпечення об’єктивної та безперешкодної роботи міжвідомчої комісії з проведення комплексної перевірки Національного медичного університету імені О.О. Богомольця прийнято рішення про відсторонення Катерини Миколаївни Амосової від виконання повноважень ректора НМУ ім. Богомольця до моменту прийняття рішення за результатами роботи Комісії.

Виконання обов’язків ректора Національного медичного університету імені О.О. Богомольця покладено на Цимбалюка Віталія Івановича, завідувача кафедри нейрохірургії Національного медичного університету імені О.О. Богомольця.

Відповідний наказ №52-адм підписав Олександр Квіташвілі, Міністр охорони здоров’я України.

Прес-служба МОЗ України ( http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20151007_b.html )



Додатково:

МОЗ розпочало комплексну перевірку діяльності Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4328 )



Огигінал новини «МОЗ: Катерину Амосовоу відсторонено від виконання повноважень ректора НМУ ім. Богомольця на час проведення перевірки в Університеті» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4331
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php