Кар’єр-центр ЖДУ ім.І.Франка проводить анонімне анкетування випускників


Дослідження фахівців, які вийшли на ринок праці, згідно гіпотези Кар’єр-центру ЖДУ ім. І. Франка, дозволить найкраще оцінити відповідність отриманої освіти в університеті реальним потребам ринку та отримати пропозиції щодо можливих способів покращення якості навчання.

Відтак, в анкеті ( https://docs.google.com/forms/d/1jMp5j0LOGF4T2GHzDhrJ5TaofbJV8qlwkxmR8mMlCkk/viewform?c=0&w=1 ) пропонують оцінити рівень отриманих знань, наскільки навчання в університеті сприяло подальшому працевлаштуванню, чи планують працювати за фахом й надалі, якій складові знань в університеті необхідно приділяти більше уваги для кар’єрного успіху у тій чи іншій спеціальності. Також випускників ЖДУ просять вказати, чи зустрічалися вони з проявами корупції в університеті, чи проживали в гуртожитку і як можуть оцінити проживання в гуртожитку, що стало вирішальним фактором під час вступу до університету.

Очікується, що в анкетуванні візьмуть участь випускники усіх спеціальностей. Опитування проводиться шляхом розповсюдження анкети через різні соціальні мережі, а також зведену базу випускників ЖДУ ім. І. Франка із актуальними контактними даними. Дослідження думки випускників університету буде проводитись з вересня 2015 по червень 2016 року. Проміжні результати анкетування оголосять у грудні поточного року.

Кар’єр-центр ЖДУ є свідомим факту недостатньої репрезентативності вибірки та обмежень обраного методу стосовно достовірності даних. Проте вважає, що результати будуть достатніми у перших припущеннях для аналізу та висновків, зокрема для визначення ключових проблем та пріоритетних напрямків їх вирішення.

zu.edu.ua ( http://zu.edu.ua/news.html#id_1820 )




Додатково:

Рейтинг університетів України III, IV рівнів акредитації Топ-200 Україна у 2015 році ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4068 )



Огигінал новини «Кар’єр-центр ЖДУ ім.І.Франка проводить анонімне анкетування випускників» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4305
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php