МОЗ: Донецький національний медичний університет ім. М. Горького розпочав прийом документів від абітурієнтів


Донецький національний медичний університет ім. М. Горького ( http://dsmu.edu.ua/ ), не зважаючи на всі проблеми, що виникли у зв’язку з переміщенням вишу в місто Краматорськ, повноцінно функціонує.

Навчання ведеться на усіх курсах та за усіма спеціальностями (лікувальна справа, педіатрія, медико-профілактична справа, стоматологія, фармація), відбувся випуск студентів з врученням дипломів державного українського зразка, а також випуск лікарів-інтернів. За навчальний рік на кафедрах університету пройшли підвищення кваліфікації понад 2000 лікарів.

Відповідно до плану прийому з навчанням за рахунок державного бюджету за спеціальностями: лікувальна справа – 320 місць (240 – за контрактом), педіатрія – 85 (40 – за контрактом), медико-профілактична справа – 30 (40 – за контрактом), стоматологія – 4 (196 – за контрактом), фармація, навчання лише за контрактом – 120 - денна форма, 100 - заочна форма, для випускників медичних коледжів. На 2-й курс за спеціальністю «лікувальна справа» з навчанням за рахунок державного бюджету (понад 170 місць) приймаються випускники медичних коледжів зі спеціальністю «лікувальна справа» та «сестринська справа».

Наразі у ДонНМУ триває вступна компанія 2015 року. За 3 дні роботи приймальної комісії абітурієнтами подано понад 450 заяв.

Прес-служба МОЗ України ( http://www.moz.gov.ua/ua/portal/pre_20150714_c.html )



Додатково:

ДП Інфоресурс: Роз`яснення з актуальних питань щодо прийому заяв на вступ до ВНЗ ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4194 )

ДП Інфоресурс: Перелік навчальних закладів державної форми власності, евакуйованих із зони АТО (станом на 19 лютого 2015 року) ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3913 )

Міністр культури: «Мистецькі навчальні заклади – важливий напрямок освіти» ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3867 ) (...Луганській і Донецькій академіям буде надаватися всебічна допомога...)



Огигінал новини «МОЗ: Донецький національний медичний університет ім. М. Горького розпочав прийом документів від абітурієнтів» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=4195
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php