Через запізнення на ЗНО не допустять до тестування


Задля вчасного відвідання ЗНО рекомендуємо ознайомитись з порядком роботи пункту проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2015 році, особливо з розділами VIII, IX, X та XII.

Відповідно до інформації УЦОЯО за 45 хвилин до початку починається допуск учасників на тестування та припиняється за 10 хвилин. Якщо в цей день буде дощ, адміністрація закладу повинна впустити у вестибюль завчасно.

Щоб розпочати складання ЗНО кожному необхідно мати при собі необхідні документи, а саме: сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання; документ, назва і номер якого зазначені в Сертифікаті; запрошення-перепустку для участі у ЗНО.

Всі речі, не передбачені процедурою проходження ЗНО необхідно залишити: «верхній одяг, парасольки, сумки, книжки, калькулятори, вимкнуті мобільні телефони, інші засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації» та інше.

Якщо учасник, через стан здоров’я, змушений при собі мати пристрій медичного призначення йому необхідно повідомити про це працівників пункту ЗНО до початку роботи над сертифікаційною роботою.




Огигінал новини «Через запізнення на ЗНО не допустять до тестування» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3992
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php