Оприлюднено другий рейтинг U-Multirank


Оприлюднено другий он-лайн випуск нового світового рейтингу університетів U-Multirank ( http://www.umultirank.org/#!/home?trackType=home&sightMode=undefined§ion=entrance ). Завдяки цьому новому унікальному інструменту, створеному для порівняння ефективної діяльності університетів на міжнародному рівні, проаналізовано показники більш ніж 1200 вищих начальних закладів у порівнянні із 850, які були представлені у минулорічному рейтингу.

У поточному рейтингу представлені результати діяльності університетів із 83 країн, більш ніж 1800 факультетів та 7500 навчальних программ у семи дослідницьких галузях.

Маючи у своєму активі 21 000 обрахованих даних та 37 000 даних, отриманих на початкому етапі U-Multirank є найбільшим світовим рейтингом університетів та найбільшою комплексною інформаційною системою щодо діяльності університетів у світі.

U-Multirank є першим світовим рейтингом, який відображує повну картину різноманіття діяльності університетів, надаючи користувачам дані за п'ятьма напрямками: викладання та навчання, трансфер знань, міжнародна орієнтація та регіональна взаємодія у семи галузях навчання: електро та машинобудування, бізнес дослідження і фізика, і, вперше цьогоріч- психологія, інформатика та медицина.

Докладніше на сайті umultirank.org ( http://www.umultirank.org/#!/home?trackType=home )

Довідка euroosvita.net ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=2523 ): Станом на 25 березня 2015 в U-Multirank зареєстровано 14 ВНЗ України

За інформацією: ireg-observatory.org ( http://ireg-observatory.org/en/ )
Переклад:
Михайленко Ігор ( https://euroosvita.net/index.php/?category=46&id=1613 ) /Оксана Бурдик
для euroosvita.net ( https://euroosvita.net/?category=8&id=225 )


Додатково:

Індекс інтернаціоналізації U-Multirank ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3890 )



Огигінал новини «Оприлюднено другий рейтинг U-Multirank» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3980
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php