Про невідкладні заходи щодо захисту прав надавачів та отримувачів освітніх послуг на території проведення антитерористичної операції


Щодо захисту прав надавачів та отримувачів освітніх послуг на території проведення антитерористичної операції

До уваги ВИЩИХ та ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ навчальних закладів!

Повідомляємо, що на виконання вимог наказу Міністерства освіти і науки України від 24.11.2014 р. № 1365 «Про невідкладні заходи щодо захисту прав надавачів та отримувачів освітніх послуг на території проведення антитерористичної операції» навчальним закладам, іншим підприємствам, установам, організаціям та їх відокремленим структурним підрозділам, що розташовані в населених пунктах, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, відповідно до переліку, визначеного розпорядженням Кабінету Міністрів України від 07.11.2014 р. № 1085-р, та які не були переміщені з території проведення антитерористичної операції тимчасово припинено:

­- доступ до відомостей та даних, які містяться в Єдиній державній електронній базі з питань освіти;

­- прийняття замовлень на виготовлення та видачу документів (бланків документів) про освіту державного зразка і студентських (учнівських) квитків.


Згадані функції буде відновлено після закінчення антитерористичної операції на відповідній території або зміни навчальним закладом місцезнаходження в установленому законодавством порядку.

З повагою,
ДП «Інфоресурс»


---------------------------------------


КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
РОЗПОРЯДЖЕННЯ


від 7 листопада 2014 р. № 1085-р
Київ

Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження


1. Затвердити перелік населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, згідно з додатком.

2. Міністерству внутрішніх справ, Службі безпеки за поданням Антитерористичного центру при Службі безпеки щомісяця вносити в установленому порядку на розгляд Кабінету Міністрів України пропозиції щодо внесення змін до переліку, затвердженого цим розпорядженням.

Прем'єр-міністр України
А.ЯЦЕНЮК


------------------------------------------------



Додаток
до розпорядження Кабінету Міністрів України
від 7 листопада 2014 р. № 1085-р


ПЕРЕЛІК
населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження


Донецька область


Міста обласного значення:

м. Донецьк;
м. Докучаєвськ;
м. Горлівка;
м. Єнакієве (крім м. Вуглегірська);
м. Жданівка;
м. Кіровське;
м. Макіївка;
м. Сніжне;
м. Торез;
м. Харцизьк (у тому числі м. Зугрес);
м. Шахтарськ;
м. Ясинувата

Населені пункти:

Амвросіївського району;

Новоазовського району:

с. Піонерське;
с. Приморське;
с. Комінтернове;
с. Водяне;
с. Заїченко;
с. Широкине;
с. Бердянське;
с. Павлопіль;
с. Пищевик;
с. Черненко;
с. Лебединське;
с. Сопине;

Старобешівського району;

Шахтарського району

Луганська область


Міста обласного значення:

м. Луганськ;
м. Алчевськ;
м. Антрацит;
м. Брянка;
м. Кіровськ;
м. Красний Луч;
м. Краснодон;
м. Первомайськ;
м. Ровеньки;
м. Свердловськ;
м. Стаханов

Населені пункти:

Антрацитівського району;
Краснодонського району;
Лутугинського району;
Перевальського району;
Свердловського району;
Слов’яносербського району*

__________
* Межі Слов’яносербського району встановлені відповідно до постанови Верховної Ради України від 7 жовтня 2014 р. № 1692-VII “Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Луганської області, зміну і встановлення меж Новоайдарського і Слов’яносербського районів Луганської області”.



За інформацією: ДП«Інфоресурс» ( http://www.inforesurs.gov.ua/news/185-schodo-zahistu-prav-nadavachv-ta-otrimuvachv-osvtnh-poslug-na-teritoryi-provedennya-antiteroristichnoyi-operacyi.html ) та zakon1.rada.gov.ua ( http://zakon1.rada.gov.ua/laws/show/1085-2014-%D1%80 )




Додатково:

МОН: Продовжується обмін дипломів про здобуття вищої освіти у ВНЗ Криму в 2014 році на документи про вищу освіту державного зразка ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3702 )

«Інфоресурс»: Щодо вирішення проблем, які виникають при придбанні СТУДЕНТОМ (УЧНЕМ) пільгового квитка на проїзд у ЗАЛІЗНИЧНОМУ транспорті ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3573 )



Огигінал новини «Про невідкладні заходи щодо захисту прав надавачів та отримувачів освітніх послуг на території проведення антитерористичної операції» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3704
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php