Мінагрополітики: Луганський національний аграрний університет проводитиме свою освітню діяльність на базі ХНТУСГ ім. П. Василенка


Наказами Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20 жовтня 2014 року № 408 та 409 встановлено, що до завершення збройного конфлікту на території Луганської області, Луганський національний аграрний університет, за винятком відокремлених структурних підрозділів університету, проводитиме свою освітню діяльність (згідно з наявною ліцензією на освітню діяльність та сертифікатами про акредитацію) на базі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка.

В свою чергу, відокремлений підрозділ «Політехнічний коледж Луганського національного аграрного університету» проводитиме свою освітню діяльність (згідно з наявною ліцензією на освітню діяльність та сертифікатами про акредитацію) на базі відокремленого підрозділу «Слов’янський технікум Луганського національного аграрного університету».

Міністерство продовжує забезпечувати оперативне інформування працівників і студентів зазначених навчальних закладів з усіх питань, що стосуються їх тимчасового переведення, організації освітнього процесу, забезпечення місцем проживання (гуртожитками) тощо.

1 вересня, у Мінагрополітики України розпочала роботу «гаряча» лінія для студентів та викладачів аграрних вищих навчальних закладів (ВНЗ) Луганської та Донецької областей. Усі хто потребує допомоги в питаннях організації навчального процесу, вступу та переведення на навчання студентів аграрних ВНЗ та інших питань в цьому напрямку, можуть звертатися цілодобово за телефонами: (044) 279-55-68, (066)172-43-05.

Крім того, у вестибюлі міністерства (м. Київ, вул. Хрещатик, 24) організовано прийом громадян з цих питань.

Також, надаємо номери телефонів «гарячої» лінії Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації: (097) 206-78-75, (066) 760-28-54, (067) 853-86-19.

Телефон в.о. ректора Луганського національного аграрного університету Брагінця Миколи Володимировича: (057) 752 37 66.


minagro.gov.ua ( http://minagro.gov.ua/uk/node/14915 )



Додатково:

МОН: Щодо питання діяльності ВНЗ Донбасу ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3548 )

Навчання у Східноукраїнському національному університеті імені Володимира Даля розпочнеться з 1 жовтня ( https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3561 )



Огигінал новини «Мінагрополітики: Луганський національний аграрний університет проводитиме свою освітню діяльність на базі ХНТУСГ ім. П. Василенка» - https://euroosvita.net/index.php/?category=1&id=3615
«Євро Освіта»  - https://euroosvita.net/index.php